نشست توجیهی طرح نماد
نشست آموزشی - توجیهی طرح نماد آموزشوپرورش شهرستان اردل با حضور رابطین ادارات، نهاد ها و اعضای تخصصی مرکز مشاوره شهرستان برگزار شد.
به گزارش معاونت پرورشیوتربیت بدنی آموزشوپرورش شهرستان اردل،عین اله نصیری اردلی،مدیر آموزشوپرورش شهرستان، با تبریک سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) و هفته عفاف و حجاب و با اشاره به هدف اصلی سند تحول بنیادین، گفت:بهترین روش کاهش آسیب های اجتماعی، مراجعه به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است؛ چراکه هدف اصلی این سند، رساندن دانش آموزان به مراتبی از حیات طیبه است.
نصیری اردلی افزود: آسیب های اجتماعی دغدغه بزرگ جامعه است و علیرغم تلاش های ادارات و هادها، متاسفانه این دغدغه در حال افزایش است.
ارژنگ بهرامیان در این نشست با اشاره به 5 عنصر مهم سند تحول بنیادین برای شکوفاسازی تربیتی دانش آموزان گفت: 5 عنصر تفکر، ایمان، علم، عمل و اخلاق، کلید گشایش امور تربیتی و پرورشی است.
بهرامیان ریگکی افزود: گفتمان سند تحول بنیادین، اغلب تربیتی و پرورشی است و در این راستا باید تلاش های لازم انجام گیرد و درخصوص راهکارهای عملیاتی و اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، قدم های اساسی برداشته شود.
وی آسیب های اجتماعی را متأثر از مسایل فرهنگی،سیاسی،اقتصادی و ... عنوان کرد و اظهار داشت برنامه ها آموزشوپرورش باید مطابق با ذائقه دانش آموزان تدوین شود و فضای شاد بر جامعه آموزشوپرورش حاکم شود.
صادق نظری ،عضو تخصصی مرکز مشاوره با تشریح جزئیات طرح نماد برنامه های مرکز مشاوره شهرستان اظهار داشت: دانش آموزان لایق توجه و خدمت هستند و در خدمت رسانی تمامی دستگاه ها باید در کنار آموزش و پرورش باشند.
سکینه نگهبان ده چشمه دیگر عضوتخصصی مرکز مشاوره شهرستان، بیان کرد: در طرح نماد ۴نوع غربالگری وجود دارد: غربالگری فردی،غربالگری پایه،غربالگری نشانگان محور وغربالگری اورژانسی که بعد از انجام این غربالگری ها دانش آموزان نیازمند کمک، شناسایی می شوند و مشاور وارد مرحله مداخله م یشود که در صورت نیاز به مرکز مشاوره و در صورت اورژانسی بودن به سایر نهادهایی که عضو ائتلاف نماد هستند ارجاع داده می شود.
در این طرح آموزشه ایی به دانش آموزان،معلمان و اولیا داده می شود که مبحث این آموزش ها ارتقایی است.
در پایان هریک از رابطین و اعضای مرکز مشاوره راه کارهای خود را بیان کردند و مقرر شد دانش آموزان خاص شناسایی وارجاع داده شوند، جلسات به صورت ماهیانه و فصلی در ادارات شهرستان برگزار شود، لیست خدمات ادارات به آموزشوپرورش ارائه شود،گروه های دانش آموزی و رابطین در فضای مجازی تشکیل شود و کارگاه و همایش های مرتبط برگزار شود.