یازدهمین دوره انتخابات مجلس دانش آموزی
همزمان با دیگر شهرستان ها و مناطق استان چهارمحالوبختیاری، یازدهمین دوره انتخابات مجلس دانش آموزی شهرستان اردل برگزار شد.
به گزارش معاونت پرورشی و تربیت بدنی آموزشوپرورش شهرستان اردل، محمدتقی خلیلی،معاون آموزش و نوآوری مدیریت آموزشوپرورش شهرستان، در حاشیه برگزاری یازدهمین دوره برگزاری انتخابات مجلس دانش آموزی با اشاره به فلسفه تشکیل مجلس دانش آموزی ، ایجاد انگیزه و مطالبه گری نسل جوان دانش آموز را مهمترین شاخصه مجلس دانش آموزی عنوان کرد.
خلیلی افزود : مجلس دانش آموزی بایستی برای ما ایجاد انگیزه نماید و با برگزاری جلسات مختلف با اولیا از مشارکت آنان در مباحث تعلیم و تربیت و امور مدرسه استفاده نمایند.
ارژنگ بهرامیان ریگکی، معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزشوپرورش شهرستان، عنوان کرد مجلس دانشآموزی ظرفیتی برای خودباوری دانشآموزان و پل ارتباطی میان قشر دانش آموز و مدیران تصمیم گیرنده در دستگاه آموزش و پرورش کشور است و آنان را به سوی آیندهای بهتر رهنمون میسازد.
بهرامیان ریگکی ادامه داد: به همه شما نمایندگان شوراهای دانش آموزی که احساس تعهد کردید و در این انتخابات نامزد و به عنوان عضو شورای دانش اموزی انتخاب شده اید؛ تبریک می گویم؛ چون کسانی که در این انتخابات رای می آورند؛ باید همگام و همفکر با عوامل مدرسه در راستای اخذ تصمیمات صحیح در خصوص امورات جاری مدرسه گام بر دارند و در سطح بالاتر نیز به عنوان بازویی توانمند با فکر و اندیشه، نقد درون مدرسه ای، گفتارهای منطقی و خلاقیت و نو آوری های خود بتوانند مشاوران مناسبی برای مسئولین نظام تعلیم و تربیت باشند.
وی تاکید کرد: مدیران مدارس باید زمینه حضور دانش آموزان را در چنین جلساتی فراهم کنند و بتوانیم شورای مشورتی قوی داشته باشیم تا برنامه هایی که قابلیت اجرایی دارند، در همه مدارس اجرا شوند.
محمد صیدی،مسئول سازمان دانش آموزی شهرستان، با تشریح اهداف مجلس دانش آموزی و شرایط انتخاب شوندگان اظهار داشت در این انتخابات 5 دختر و 5 پسر به عنوان هیات رئیسه مجلس دانش آموزی انتخاب خواهند شد.
وی در ادامه با تاکید بر اهداف تعلیم و تربیت گفت: هدف از تشکیل مجلس دانش آموزی، مشارکت فعال دانش آموزان در امر تصمیم گیری، تقویت اعتماد به نفس، دانش آموز محوری و ارتقای تربیت اجتماعی آنان است.
عباس غلامی ارجنکی،کارشناس فرهنگی،هنری و مشاوره آموزشوپرورش شهرستان، با اشاره به اهمیت انواع سواد بخصوص سواد ارتباطی خاطر نشان کرد: این انتخابات شورا ها بستری است برای مشارکت، تعامل، همکاری و نقد سازنده شما در خصوص امورات آموزشگاه تا از این طریق سبب رشد و بهبود کیفیت آموزشی و پرورشی مدارس و هم زمینه ساز ترقی و پیشرفت جامعه و در نهایت افزایش سواد ارتباطی خود شوید.
وی افزود: نمایندگان مجلس دانش آموزی باید گوش شنوایی برای شنیدن دغدغه های دانش آموزان داشته باشند و در کنار بیان دغدغه ها، حرف دانش آموزان را بشنوند.
در ادامه کاندید های داوطلب به معرفی برنامه های پیشنهادی خود پرداختند و پس از توزیع تعرفه های اخذ رای و جمع بندی آن ، 5نفر از دانش آموزان دختر و 5 نفر از دانش آموزان پسر به عنوان اعضای هیأت رئیسه مجلس دانش آموزی شهرستان منتخب شدند.